• Šolska cesta 34, 2382 Mislinja
  • 041 634 303
  • drustvo@td-mislinja.si

Vabilo na prireditev “Tako smo delali nekoč”

Vabilo na prireditev »Tako smo delali nekoč«

V soboto, 24.7.2021, ob 14:00 uri vas želimo v družbi TD Mislinja na naši prvi prireditvi »Tako smo delali nekoč«. Potekala bo v naravi, natančneje ob Lukovem slapu na Komisiji. Do tja so postavljeni smerokazi iz Mislinjskega jarka. Od tam (kjer stoji gozdarska koča) greste približno 10 minut peš naprej v smeri Rogle do Lukovega slapa. Pot bo označena in je primerna za vsakogar.
Ob krajšem kulturnem programu boste lahko videli kako smo prali v času pred pralnimi stroji, kako smo »špreglali«, izvedeli za kakšen recept iz časa, ko so bili na Komisiji še stalni prebivalci in kako je zadonela pesem ob opravljanju vsakodnevnih opravil.

Ob sami prireditvi bomo poskrbeli, da boste pridobili nazaj potrošeno energijo, ki vam jo bo vzela nekajminutna hoja do slapa. Ob koncu kulturnega programa pa se bomo vsi ustavili ob gozdarski koči, kjer vam bomo ponudili »Mislinjski pisker« in poskrbeli za zabavno popoldne.
Ker se obnašamo okolju prijazno vas pozivamo, da s seboj prinesete tudi kakšen svoj pribor, kozarec, skledo. Seveda pa bomo na to pripravljeni tudi v društvu.

Želimo si, da vas pride čim več, da prinesete s seboj obilo dobre volje, da nam pomagate ustvariti veselo družbo, da se z nami igrate, da skupaj zapojemo in se do solz nasmejimo. Povabi s seboj družino, prijatelja, znanca, soseda in ustvarimo veselo popoldne in morda tudi večer.

Prijazen pozdrav,
TD Mislinja